Депресия | Тревожност | Хроничен стрес | Бърнаут | Загуба | Взаимоотношения | Родителстване 

За Нас

Нашата Мисия

FUPAN е онлайн платформа за психологическо и логопедично консултиране. FUPAN е изградена изцяло с мисъл за вас, с уважение към вашето лично време, пространство и ресурси. FUPAN се стреми да предостави най-добрата услуга, с помощта на най-добрите специалисти в областта. Целта на екипа е самоусъвършенстване и осигуряване на лесен достъп до професионално психологическо консултиране. 

Екипът на FUPAN се състои от консултанти - психолози и логопеди, практикуващи според изискванията на българското и европейското законодателство.  Всички консултанти имат минимум от 3 години опит в консултирането. FUPAN предоставя допълнително обучение, насочено към особеностите на онлайн бизнес консултирането, както и супервизия на своя екип. 

д-р София Димитрова, Психотерапевт

"За мен е важно да намирам начин да помагам на хората да се чувстват добре, да се справят с житейските трудности и да разкриват потенциала си."

Практически опит при: Депресия, Тревожност, Бърнаут, Посттравматично стресово разстройство, Взаимоотношения, Емоционална интелигентност, Родителстване.

Клинични подходи: Когнитивно-поведенческа терапия, Фамилна терапия, Клиент-центрирана терапия, Екзистенциална терапия, Аналитична терапия, Психодинамична терапия, EMDR, Image Rescripting, Mindfulness Therapy, Mentalization based therapy (MBT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Йоана Кукова - Психолог, Консултант

"Терапията ни прави мислещи, търсещи, разбиращи, приемащи,  справящи се, цялостни. С нейна помощ можем да усетим, да чуем, да преживеем, да видим - да погледнем смело към себе си."

Практически опит при: Стрес, Тревожност, Депресия, Посттравматично стресово разстройство, Екзистенциални и житейски кризи, Девиантно и рисково поведение, Родителстване, Взаимоотношения, Личностно развитие.

Клинични подходи: Когнитивно – поведенческа терапия, Кризисна интервенция, Клиент – центрирана терапия, Екзистенциална терапия, Психодинамична терапия

Росица Петкова - Логопед

“Изпитвам удовлетворение от работата си на езиково – говорен терапевт, виждайки резултатите от подпомагането на лица с комуникативни нарушения и техните семейства.” 

Практически опит при: всички форми на езиково-говорна патология – артикулационни и гласови нарушения, езикови нарушения при деца и възрастни, комуникативни нарушения при аутизъм, интелектуална и сензорна недостатъчност, обучителни трудности в овладяването на писмения език, нарушения на плавността на речта. 

Отзиви

"Tерапията с Йоана ми помогна да споделя мислите си и да осъзная трудни за мен неща. С нейната подкрепа стигнах до решения на проблемите си и мислите ми станаха по - позитивни!"

В.Т. на 29ти май, 2024, след 6 месеца индивидуална терапия.

"София Димитрова - каквото и да кажа за нея, ще е малко. Благодаря на случайността, че ме срещна с нея в един много труден и объркан момент за мен. Тя ме предразположи до такава степен, че се чувствах толкова спокойна и уверена, когато разговарях с нея. Чувствах я като най-близкият човек до мен. За толкова кратко време, тя ми помогна и ме научи да гледам напред и да преследвам своите мечти. Тя ми даде спокойствието и хармонията, от които имах нужда. 

Искрено и от сърце й благодаря!"

В.Б. на 14ти май, 2024, след 5 терапевтични сесии посредством чат и аудио връзка

"София Димитрова е прекрасен професионалист, който умее да се грижи за спокойствието и най-вече емоционалното и психично развитие на своите клиенти. Работата с нея е полезна, както за преодоляване на сериозни травми и проблеми, така и за справяне със стреса и напрежението от ежедневните ни взаимоотношения и работна среда. "

В.Р. на 25ти януари, 2021, във фейсбук.

"Срещите ми със София мога единствено да определя като безценни. Тя ме напътстваше да опозная и приема онези кътчета от душата си, от които много се страхувах и срамувах. Показа ми здрави поведения и реакции и ме насърчаваше да ги практикувам. Благодарение на нея осъзнах, че често най-простото решение е правилното. Научи ме да разпознавам и чувам вътрешния си глас, желанията и интуицията си. Помогна ми да живея по-лек, пълноценен и щастлив живот. Искрено й благодаря!" 

Д.И. на 26ти ноември, 2020, след 3 години индивидуална терапия и 1 година поддържаща терапия.

"Изключително съм доволен от психологическата помощ, която получих от София в труден момент на загуба. Още в първата сесия успя да смекчи болката, която преживявах. За кратко време се справих с кризата и продължих живота си по-спокоен и мотивиран, готов да се справям с предизвикателства. Не бих се поколебал в труден момент отново да потърся нейната подкрепа." 

Р. на 10ти април, 2020, след 1 година групова терапия и 1 месец индивидуална психотерапия.

"Благодаря на Йоана за търпението, докато се опитвам да подредя мислите си и за разбирането, когато не мога да обясня чувствата си по лесен начин.

К.К. на 12ти юли, 2021, след 1 месец индивидуална психотерапия.

"Росица е изключително приятна и ме предразполага да се отпусна. Часовете ни протичат много гладко и наблюдавам голям прогрес в развитието ми.

Б. Д. на 16ти юни, 2021, в период на успешно завършена логопедична терапия за артикулационни наршения.

Контакти

За повече информация, относно предлаганите от нас услуги, не се колебайте да ни потърсите